Over ons

 

Fysiotherapie Jans-Beken

img_0346Vrij kunnen bewegen zonder dat je iets in de weg zit, dat willen we allemaal. Soms lopen we in ons dagdagelijkse leven toch net even een blessure op waardoor we die vrijheid een stukje kwijtraken. Daar is in veel gevallen door fysiotherapie wat aan te doen. Fysiotherapie Jans-Beken vindt het daarbij belangrijk dat de cliënt weet:

  • Wat de oorzaak is van het probleem / de klacht en dat dit in begrijpelijke taal wordt uitgelegd;
  • Wat er met fysiotherapie aan te doen is;
  • Wat de cliënt er zelf aan kan doen;
  • Hoe lang de te verwachten hersteltijd is.

Om tot een optimaal resultaat te komen verwacht Fysiotherapie Jans-Beken ook iets van haar cliënt. Dit kan zijn het doen van oefeningen thuis en uiteraard het toepassen van adviezen in je dagelijkse leven.

Ook werken wij op beide locaties nauw samen met Medisch Fitness Zorg de Keizer en Anytime Fitness Venray. Voor mensen die willen gaan fitnessen maar niet weten wat ze precies mogen doen stellen wij  samen met de fitness instructeurs uw programma op en houden hierbij rekening met uw klachten zodat het trainingsprogramma op uw specifieke behoefte is afgestemd.

Alex Jans-Beken

alex-jans-beken

BIG-nr.19048827804

Na de sportacademie en de opleiding sportmassage was de studie fysiotherapie mijn nieuwe uitdaging. Herstellen doe je samen is in deze tijd mijn lijfspreuk geworden. Begonnen als fysiotherapeut in Duitsland, later ook als praktijkeigenaar. Als geboren en getogen Venraynaar is in 2007 mijn wens uitgekomen: een eigen praktijk in Venray, Fysiotherapie Jans-Beken.

Ik streef naar persoonlijke aandacht en een simpele uitleg bij diverse blessures/klachten of adviezen.

Juul Janssen

juul-janssen

BIG-nr.89917386504

Het CIOS (specialisatie fitness) is de opleiding die ik volgde voor de studie fysiotherapie. Dit is de reden waarom sportblessures mijn speciale aandacht hebben. Na eerst als fysiotherapeut bij het sport-medisch adviescentrum Papendal gewerkt te hebben ben ik in 2012 bij Fysiotherapie Jans-Beken begonnen. Daarnaast ben ik fysiotherapeut bij voetbalclub SV Venray heren 1 en de jeugdafdeling. Hier kan ik mijn passie voor sport en fysiotherapie combineren en mijn motto “leven is bewegen” uitdragen.